了解此车 意见反馈
点击:0 | 回复:11 传祺GS4新能源论坛 >  混4.小魔王…………

• TG受害者之一

• 发信息

只看楼主 收藏本帖

混4.小魔王…………

今日礼拜广州嘅天气唔係啊,开始入冬转冷了,而且落住毛毛小雨,过都阻止唔到我同朋友黎琶洲睇车展啊,过今日没开车出黎因为车展怕稳唔到位停车啊,所以坐铁过黎嘅!其实今次主要係睇睇广汽新能源嘅新款车同其他牌子嘅新款或者换代车,特别係Aion S,全新第二代纯电轿跑,全车LED灯再加而家流行嘅T型灯贯穿式尾灯,真係跟足了潮流嘅最前线,最大续航600公里,风阻只有0.245(呢个就真係唔识了睇介绍感觉厉害甘),最紧要可以太阳能充电同可以个性定制,真係,希望量产後价格合理,肯定大卖啦!过讲真而家广汽真越做越大越成熟了,包括广汽本田、广汽丰田、广汽三菱、广汽菲克、广汽传祺、广汽新能源等等……仲有几个唔记得名字啦!仲有各人比较喜欢嘅GS5真係掂,终于睇到真车了啊,而且试坐了舒服空间大,同埋多改装车睇到都唔舍得走了啊!同埋男人嘅最爱靓女Model啦废话唔多讲了睇图……

各人心中车展头位个性女神,广汽今次真係掂啊!全程最高model中性得黎有女人味同朋友都一直认为

门票门票

改装GS8霸气度没朋友

新款GS5心中爱

全新第二代纯电传祺轿车Aion s

广汽chr,车外观过空呵呵(各人太高了)

广汽三菱model

全场最镜model

广汽本田纯电车VE-1

广汽本田混插世锐

改装GS8

改装GM8

日产神车GTR

全球最快suv蛮牛

呢台各人超级喜欢广汽新能源纯电车过唔知道几时先有了

广汽传祺最后颁奖鼓励今日最优秀model礼仪小姐工作人员

签名: 一脚油门让你知道乜嘢係混合冻梨「传祺」不要相信龙祺会的某些人
  • 贤者之石2018

• 发信息

厉害

签名: GS4PHEV车友会——龙祺会欢迎你
我觉Aion s真

• FRANCO郭

• 发信息

•  
你绝对去看车模

签名: 不够优秀,何以拥有
  • FRANCO郭

• 发信息

•  
此主帖已经被FRANCO郭设为精华帖

帖子标题:2018.11.17第届广州琶洲会展车展

精华理由:精华鼓励,拍你

签名: 不够优秀,何以拥有
  • TG受害者之一

• 发信息

FRANCO郭 2018/11/18 18:54:34 发表在

你绝对去看车模

看车模第看车第

签名: 一脚油门让你知道乜嘢係混合冻梨「传祺」不要相信龙祺会的某些人
户型如我,而且我通吃

1 / 1 页
到第

高级模式

0/5000字

您确认要删除这条回帖吗?

提示

您是否确认将回复优先展示,扣除300积分?

您已被楼主屏蔽,不能回复该帖子